Tvrtka: Pimco d.o.o. za izvođenje investicijskih radova | Uredi: Livadarski put 20, 10360 Sesvete | Telefon: +385 (0) 1 2021 701 | e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O nama


Pimco d.o.o. je tvrtka za izvođenje investicijskih radova, trgovinu i usluge. Osnovana je 1993. godine i do danas uspješno posluje. Bilježi stalan napredak u svim područjima svoje djelatnosti, u količini i načinu izvođenja posla, broju zaposlenih te tehničkoj opremljenosti. Kontinuiranim ulaganjem u strojeve, opremu i vozila te praćenjem najnovijih trendova suvremene proizvodnje i ugradnje ova tvrtka stekla je povjerenje i zadovoljila potrebe mnoštva klijenata. Danas tvrtka broji 25 zaposlenih. Uredi i prostori za proizvodnju nalaze se u objektu od 1500 m2 u Sesvetama.

Proizvodimo sve vrste limenih konstrukcija, obloga, opšava, žlijebova, fasada i ostalo. Od konstrukcijskog i nehrđajućeg čelika izrađujemo lake konstrukcije, ograde, vrata i prozore. Također, proizvodimo aluminijsku stolariju i aluminijske fasade. Izrađujemo ventilirane fasade od kompozitnih ploča ili limova te točkaste (spider) fasade. U našoj je ponudi i ugradnja za sve proizvode.

 

Radiona


 

   

E-impulsEuropska unija - Zajedno do fondova EU

 

 

 

Poduzeće PIMCO d.o.o. započelo je provedbu EU projekta: „Povećanje konkurentnosti poduzeća PIMCO d.o.o. kupnjom radnog stroja za rezanje...[pročitaj više]

 

Water Jet


 

 

 

Pimco d.o.o.
Izrada web stranica: inSolucije
Copyright © 2013 Sva prava pridržana