Tvrtka: Pimco d.o.o. za izvođenje investicijskih radova | Uredi: Livadarski put 20, 10360 Sesvete | Telefon: +385 (0) 1 2021 701 | e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

E-impuls


 

 

Poduzeće PIMCO d.o.o. započelo je provedbu EU projekta: „Povećanje konkurentnosti poduzeća PIMCO d.o.o. kupnjom radnog stroja za rezanje-plazme.

Na dan 31.10.2017. godine poduzeće Pimco d.o.o. potpisalo je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. te je započelo s provedbom projekta „Povećanje konkurentnosti poduzeća PIMCO d.o.o. kupnjom radnog stroja za rezanje-plazme“. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Predmet ulaganja u ovom projektu je kupnja stroja s ciljem povećanja konkurentnosti malog poduzeća Pimco d.o.o. Posljedica provedbe ovog projekta bit će podizanje kvalitete, kapaciteta proizvodnje (povećanje prihoda) i smanjivanje troškova proizvodnje što utječe na povećanje konkurentnosti.

Osnovni podaci o projektu:

Naziv projekta:Povećanje konkurentnosti poduzeća PIMCO d.o.o. kupnjom radnog stroja za rezanje-plazme
Trajanje:01.09.2017. – 01.09.2018.
Vrijednost projekta: 684.375,00 HRK
EU sufinanciranje: 300.000,00 HRK

Korisnik: PIMCO d.o.o.
Opći cilj: Potaknuti mikro i mala poduzeća u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga bespovratnim potporama u svrhu jačanja konkurentnosti

Kontakt osoba:Ivica Nujić

Specifični ciljevi: povećanje konkurentnosti malog poduzeća podizanjem kvalitete, kapaciteta proizvodnje (povećanje prihoda) i smanjivanjem troškova, što pridonosi ostvarenju općih ciljeva.

 

 Strukturni fondovi

http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

 

Europska unija


 

 

Zajedno do fondova EU

 

Rezanje vodenim mlazom


Rezanje vodenim mlazom je postupak odvajanja materijala abrazijom. Mješavina vode i kvarcnog pijeska čine tanki mlaz koji pod visokim tlakom odvaja čestice materijala.

 

Pružamo usluge visokokvalitetnog rezanja svih vrsta materijala (poput metala, polimera, stakla, kamena, itd.).

 

Bitne značajke stroja:

  • Radna površina: 3000x1500 mm
  • Maksimalna debljina materijala: 300 mm
  • Maksimalna masa materijala: 1000 kg/m2
  • Radni tlak: 0-400 MPa
  • Pozicioniranje: ±0,02 mm/m
  • Ponovljivost: ±0,01 mm/m
  • Mogućnost rezanja bez podreza
  • Mogućnost rezanja pod kutom do 12°
 

 Water Jet


 

 

Kolica za prtljagu


Aluminijska šasija na kotačima visoke kvalitete upotrebljava se za ručni transport tereta na svim vrstama terena. U mogućnosti smo proizvoditi velike serije ovakvog tipa proizvoda.

 

 


 

Mobilna poslovnica


U ponudi imamo čelične kontejnere po mjeri za potrebe mobilnosti poslovnih prostora. Zamišljeni su kako bi bili prenosivi, te prilagođeni zahtjevima naručitelja.

 

 


 

Pimco d.o.o.
Izrada web stranica: inSolucije
Copyright © 2013 Sva prava pridržana